Blog

Wil je weten wat er nieuw is bij hey! Of ben je gewoon op zoek naar wat tips over hoe je het meeste uit onze aanbiedingen kunt halen? Kom en lees onze blog!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Rizlaine
Community Manager
Community Manager

Hallo! 

Zoals je weet hebben we een nieuw product in ons gamma: hey! Internet, dat is onbeperkt vast internet voor thuis. Iedereen kan hey! Internet bestellen, geen gedoe met pakketten. Goedkoop, gemakkelijk voor iedereen en de technieker helpt je met de installatie.  

Maar natuurlijk kan er eens iets misgaan. Je hebt plots geen internet meer of het internet is te traag. In dat geval kun je je antwoord meestal terugvinden op de FAQ-pagina. Als je daar ook je antwoord niet vindt, kunnen we je altijd helpen via dit forum.  

In dit artikel geven we je alvast een overzicht van de mogelijke problemen die je kan ondervinden en hoe je ze kan oplossen. Feedback altijd welkom! We plannen binnenkort nog meer artikels 

 

Problemen met je hey! Internet oplossen 

Eerst en vooral is het belangrijk om het probleem te vinden. Het kan gaan om een probleem met het vaste internet of alleen om een wifi-probleem. 

Hoe je daar achter komt is heel eenvoudig! Je kan jouw computer rechtstreeks met een Ethernet-kabel aansluiten op het internet om te zien of je zo verbinding met het netwerk hebt. Als dat zo is, betekent het dat er alleen een probleem is met de wifi. Zo niet, dan heeft het probleem te maken met het vaste internet zelf. 

Wat te doen als het probleem het vaste internet betreft: 

- Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat de modem stroom heeft 

- Je kan de modem opnieuw opstarten 

- Controleer de netwerkversterker 

- Controleer of de NIU-voedingskabel op het stopcontact is aangesloten 

- Zorg ervoor dat de coaxkabel goed is vastgeschroefd 

Wat te doen als het probleem te maken heeft met WiFi : 

- Controleer of het WiFi-lampje op jouw modem nog brandt. Als het licht uit is, druk dan op het wifiknopje gedurende 6 seconden om het aan te zetten. 

Als het internet te traag is, zijn er verschillende oplossingen: 

- Allereerst moet je weten dat hoe verder je gsm van de modem is, hoe slechter de verbinding zal zijn. 

Je moet ook controleren of er geen storingen (interferentie) zijn met andere apparaten (babyfoons, draadloze telefoons, draadloze joysticks of metalen onderdelen). 

Probleem opgelost? Geweldig! Nog steeds problemen? Laat het hieronder weten.  

Rizlaine