Blog

Wil je weten wat er nieuw is bij hey! Of ben je gewoon op zoek naar wat tips over hoe je het meeste uit onze aanbiedingen kunt halen? Kom en lees onze blog!
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
gregory
Bewezen Wegliefhebber

Ja, maar soms ook niet – ik leg het even uit

Met je forfait kun je ongelimiteerd bellen in België. En wanneer je op een buitenlands netwerk in Europa zit, kun je bellen naar gans Europa – België inbegrepen – zonder bijkomende kosten. Enige voorbeelden.


Je bent op wandel in Barcelona en je wil 's avonds een restaurant reserveren. Als je het restaurant in Barcelona belt, betaal je niks. Wil je weten hoe het met je moeder in België gaat? Als je ze vanuit Barcelona belt, betaal je niks. Maar opgelet – als je een Zwitsers nummer belt betaal je wel – want Zwitserland en Andorra worden niet bij Europa gerekend. Van zodra je terug in België bent betaal je extra om naar het buitenland (Europa en de rest van de wereld) te bellen. De tarieven zijn hier .


Weet dat het tarief dat van toepassing is gebaseerd is op de landencode die je belt – ongeacht waar die persoon op dat moment is. Als je een Spaanse kennis belt die in het kader van Erasmus in Japan zit op dat moment, is het zoals je een Spaans nummer belt.


Geniet van je belminuten en mobiele data tijdens je vakantie. Als je begrepen hebt wat hierboven staat zult je geen verrassingen hebben. Niet volledig duidelijk ? Stel gerust je vraag – daar is het forum voor.

Rizlaine_0-1674054767067.png

 

2 Opmerkingen