Bouw mee aan hey!

Werk met ons samen om ons merk, de community en onze producten te verbeteren.
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Nelson
Beginnend Backpacker
Status: In orde!

Hallo daar!

Wat een week! De soft launch is voorbij en het ging vrij goed. Nu is het tijd om echt aan de slag te gaan. Trouwens, je hebt waarschijnlijk de promo post over de community op onze insta en Facebookpagina gezien 🙂

Het is dus hoog tijd om een stand van zaken op te maken van de ideeën die je deze week hebt voorgesteld. Dit zal ook dienen als een kleine rangschikking ^^:

  1. De hey! app wordt momenteel getest, dus het gaat erom bugs en fouten te vinden en ze te herstellen. We hopen het over ongeveer 2 maanden uit te hebben. Maar ik hou je op de hoogte natuurlijk. Bedankt @cedje  voor je vraag/idee!

  2. De eSim: ook daaraan wordt er volop gewerkt. Je zou er binnen 2 maanden ook van kunnen genieten. Dank je @Soulplayer.

  3. Partnerschappen: Wij zijn actief bezig met een partnerschap, maar om redenen van vertrouwelijkheid kunnen wij je uiteraard nog geen details geven over de naam en het soort partnerschap. Maar we laten het je weten als alles rond is @cedje @FreeG @Goldorak.

  4. Hoe krijgt het merk bekendheid: Wij zijn momenteel bezig met het opzetten van onze multimediacampagne. Dus het is in de maak 🙂 @Patrick_t en @Hamza.

Blijf ons zeker je ideeën sturen want het geeft ons echt een boost, en tot snel voor de volgende update ^^

Voor degenen die deze keer niet genoemd zijn: we vergeten jullie niet!!!

Nelson

Capture2.PNG

3 Opmerkingen
Droopy_kat
Aspirant Wegliefhebber

Wat goed dat er op korte termijn al zoveel zaken evolueren en er feedback gegeven w

Nelson
Beginnend Backpacker

Ja we zijn er echt blij mee ! Blijf zeker sturen ^^

Nelson 

Status gewijzigd in: In orde!
Nelson
Beginnend Backpacker